Rommelmarkt

De jaarlijkse rommelmarkt  voor het jeugdwerk wordt dit  jaar gehouden op 16 april  van 10.00 tot 14.00 uur bij  ‘t Hoge Hof. De spullen die u wilt geven worden op zaterdag 9 april ’s  morgens  vanaf  9.00  uur  tot  ca.  12.30  uur opgehaald in het dorp en Den Ham.

Woont u buiten het dorp of bent u 9 april niet thuis, dan kunt u bellen naar: Theo ter Veen: 050-5771288 of Gerrit van der Veen: 050-4031405. De spullen worden dan op afspraak opgehaald.

Om milieutechnische reden worden autobanden, koelkasten, diepvriezers, resten verf e.d. niet meegenomen. Omdat de gemeente de afvoer niet meer subsidieert graag ook geen beeldbuizen (diepe televisies), geen bankstellen, kapotte of bij voorbaat onverkoopbare spullen.

Samengevat:
– Spullen ophalen op 9 april vanaf 9.00 uur in het dorp en Den Ham
– Rommelmarkt op 16 april van 10.00 tot 14.00 uur bij ‘t Hoge Hof.

Nog even een aandachtspuntje:
Wilt u er ook nog even op letten dat spullen die u bij de straat hebt gezet voor de rommelmarkt niet door buitenstaanders worden meegenomen? De spullen worden in het dorp alleen maar met trekker en wagen opgehaald. Misschien dat u er die zaterdag even op wilt letten.

Vrijwilligers kunnen zich altijd nog aanmelden bij Rennie Huizinga, renniehuizinga@hotmail.com Hulp is zeer welkom en het is altijd gezellig en het geeft een goed gevoel. Vele handen maken het werk ten slotte licht.