Terug naar Jeugd

Clubs

Agenda clubseizoen

Vanwege corona zijn er voorlopig nog geen data gepland.

Club Rehoboth en Abdij

Met beide club’s komen we, meestal apart van elkaar, ongeveer één keer per maand een uurtje bij elkaar. In dat uurtje praten we eerst met elkaar over een bepaald onderwerp. De rest van de tijd doen we een spel of een andere leuke activiteit. Je hoeft niet persé lid te zijn van de Kerk.

We hebben ook een paar keer per jaar gezamenlijk de Club Speciaal. Wij willen dit jaar, net als vorig jaar, het seizoen starten door gezellig met beide groepen te gaan lasergamen! Houd alvast zaterdagavond 12 oktober vrij in jullie agenda! Met kerst gaan we meestal gezellig met elkaar eten of een andere leuke activiteit doen. Op 7
februari 2020 is er een grote gezamenlijke landelijke(!) spelavond Sirkelslag en in april helpen we met de Rommelmarkt. Hiermee verzamelen we geld voor Goede doelen en kunnen we onze eigen activiteiten voor een groot deel bekostigen. Aan het eind van het seizoen is er natuurlijk een geweldige afsluiting met het Clubkamp.

Dus lijkt het je leuk en ben je bij ons nog niet bekend, dan kun je je alvast opgeven via de mail door je 06-nummer te mailen of te appen, zodat we die kunnen toevoegen aan de WhatsApp groep.

Contact: Alfred Stol, 06-22254435, jo@alfredstol.nl

Namens de clubleiding,

Alfred Stol

Organisatie

De organisatie van het clubwerk valt onder de jeugdcentrale. De invulling van het clubwerk is de verantwoordelijkheid van de clubleiding.